07/08/2021 07/08/2021 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός για τον εορτασμό της ιεράς μνήμης του νέου Αγίου Καλλινίκου, Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θα τελεστεί σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης, όπου φυλάσσεται και τεμάχιο των ιερών λειψάνων του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Κυριακή 8 Αυγούστου...
07 Αυγούστου, 2021 - 18:09

Έδεσσα: Πανήγυρη του Αγίου Καλλινίκου στην Αγία Σκέπη

Διαδώστε:
Έδεσσα: Πανήγυρη του Αγίου Καλλινίκου στην Αγία Σκέπη

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός για τον εορτασμό της ιεράς μνήμης του νέου Αγίου Καλλινίκου, Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θα τελεστεί σήμερα στις 7.00 το απόγευμα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης, όπου φυλάσσεται και τεμάχιο των ιερών λειψάνων του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Κυριακή 8 Αυγούστου η πανήγυρη θα συνεχιστεί ως είθισται: στις 7.00 π.μ. με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα, στις 6:30 μ.μ. με Εσπερινό και Παράκληση και στις 9:00 μ.μ. με απόδειπνο και Χαιρετισμούς στον Άγιο Καλλίνικο.

Φωτό αρχείου από την ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων