02/01/2022 02/01/2022 Με την ευχή του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ το νέο έτος να σταματήσει το κακό της πανδημίας που εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα τελέστηκε χθες η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης. Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και της...
02 Ιανουαρίου, 2022 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2022 - 9:45

Εδέσσης: Ευχή μου το νέο έτος να σταματήσει το κακό της πανδημίας

Διαδώστε:
Εδέσσης: Ευχή μου το νέο έτος να σταματήσει το κακό της πανδημίας

Με την ευχή του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ το νέο έτος να σταματήσει το κακό της πανδημίας που εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα τελέστηκε χθες η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και της μνήμης του Μεγάλου Βασιλείου.

Συλλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο ο Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Χριστόδουλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος του Ι. Ναού, ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Ζουμής, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, ο Αρχιδιάκονος π. Δαβίδ Πασατάς και ο Διάκονος π. Μωυσής Σάγγας.

Παρέστησαν επίσης η βουλευτής Πέλλας κ. Θ. Τζάκρη, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, ο Διοικητής της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Υποστράτηγος Γ. Χατζηγεωργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Περδικάτσης, και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευλογίες του για το νέο έτος εξέφρασε και την ευχή να σταματήσει το κακό της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων