11/10/2022 11/10/2022 Την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε την επίσκεψή του νωρίς το μεσημέρι στις 12.30 μ.μ. στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Πέλλας. Στο μητροπολιτικό Μέγαρο,  τον υποδέχθηκε ο  Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνοδευόμενος από τον...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 18:24

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας

Την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε την επίσκεψή του νωρίς το μεσημέρι στις 12.30 μ.μ. στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Πέλλας.

Στο μητροπολιτικό Μέγαρο,  τον υποδέχθηκε ο  Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Στέφανο Δέβρελη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Γεώργιο Ζουμή και άλλους κληρικούς και λαϊκούς υπαλλήλους των Διοικητικών Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα υποδοχής του Επισκοπείου, όπου ο Σεβασμιώτατος είχε ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της χώρας και του επέδωσε ως ευλογία εικόνα του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν οι βουλευτές Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων