08/12/2019 08/12/2019 Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών, η οποία οργανώνεται από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» με τη συνεργασία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Πέλλας με θέμα: «Θεός Λόγος επεφάνη. Από το μέλος, στην...
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2019 - 22:16

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: «Θεός Λόγος επεφάνη. Από το μέλος, στην Θεολογία»

Διαδώστε:
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: «Θεός Λόγος επεφάνη. Από το μέλος, στην Θεολογία»

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών, η οποία οργανώνεται από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» με τη συνεργασία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Πέλλας με θέμα: «Θεός Λόγος επεφάνη. Από το μέλος, στην Θεολογία».

Ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης, Δρ. Θεολογίας, Υπεύθυνος Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων