19/11/2022 19/11/2022 Η δεύτερη Διαδικτυακή Σύναξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:15, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Αεράκη, ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας και θέμα: «Δώδεκα ερωτήσεις του Χριστού σε εμάς». Οι Συνάξεις μεταδίδονται διαδικτυακά κάθε Σάββατο από την Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης (Πνευματικό Κέντρο),...
19 Νοεμβρίου, 2022 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2022 - 15:59

Η 2η Σύναξη με ομιλητή τον Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη: “Δώδεκα ερωτήσεις του Χριστού σε εμάς”

Διαδώστε:
Η 2η Σύναξη με ομιλητή τον Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη: “Δώδεκα ερωτήσεις του Χριστού σε εμάς”

Η δεύτερη Διαδικτυακή Σύναξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:15, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Αεράκη, ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας και θέμα: «Δώδεκα ερωτήσεις του Χριστού σε εμάς».

Οι Συνάξεις μεταδίδονται διαδικτυακά κάθε Σάββατο από την Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης (Πνευματικό Κέντρο), όπου πραγματοποιούνται με την παρουσία ακροατηρίου.

Τρόποι σύνδεσης/μετάδοσης:
1. Μέσω zoom (με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων)
https://us02web.zoom.us/j/4365331865

2. Μέσω YouTube (με δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων)
https://youtube.com/channel/UCB6L9kJwq-eSc8UD1UEZDNg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων