07/01/2024 07/01/2024 Με την δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε η Δεσποτική εορτή των Θεοφανίων στην Έδεσσα. Στον Ιερό Καθεδρικό ναό της Αγίας Σκέπης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε τον Μεγάλο Αγιασμό. Εν συνεχεία κλήρος, άρχοντες και λαός σχημάτισαν πομπή με κατεύθυνση την τοποθεσία «Κιουπρί», όπου ενώθηκαν με τον...
07 Ιανουαρίου, 2024 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 0:00

Η Δεσποτική εορτή των Θεοφανίων στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Η Δεσποτική εορτή των Θεοφανίων στην Έδεσσα

Με την δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε η Δεσποτική εορτή των Θεοφανίων στην Έδεσσα. Στον Ιερό Καθεδρικό ναό της Αγίας Σκέπης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε τον Μεγάλο Αγιασμό.

Εν συνεχεία κλήρος, άρχοντες και λαός σχημάτισαν πομπή με κατεύθυνση την τοποθεσία «Κιουπρί», όπου ενώθηκαν με τον ιερό κλήρο και πλήθος πιστών από ολόκληρη την πόλη για την τελετή του καθαγιασμού των υδάτων.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων