29/10/2023 07/01/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, Όρθρος, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και επινίκειος Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο του 1940 προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Δήμαρχο Εδέσσης, κ. Ι. Μουράτογλου. Μετείχαν όλοι οι κληρικοί της πόλης,...
29 Οκτωβρίου, 2023 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 17:53

Η εορτή της 28ης Οκτωβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης

Διαδώστε:
Η εορτή της 28ης Οκτωβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, Όρθρος, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και επινίκειος Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο του 1940 προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Δήμαρχο Εδέσσης, κ. Ι. Μουράτογλου.

Μετείχαν όλοι οι κληρικοί της πόλης, ενώ παρέστησαν ο Υφυπουργός Γεωργικής Ανάπτυξης κ. Διονύσιος Σταμενίτης, ο βουλευτής Πέλλης κ. Γ. Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλης κ. Ι. Τζαμτζής, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Εδέσσης κ. Ι. Τσεπκεντζής καθώς και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, άλλων τοπικών αρχών και φορέων, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Μετά την Δοξολογία τελέσθηκε Επιμνημόσυνος Δέηση στο Ηρώο της πόλης και ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων