24/05/2023 24/05/2023 Παρά το γεγονός ότι οι Ιεράρχες έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους ότι η Εκκλησία δεν αναμειγνύεται στις προεκλογικές ζυμώσεις δεν έλειψαν τα σχόλια σε ορισμένες τοπικές κοινωνίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Πέλλας όπου ορισμένοι “καλοθελητές” έσπευσαν να εμπλέξουν τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ σε τέτοιου είδους συναλλαγές κατηγορώντας τον ότι προέτρεψε πολίτες να...
24 Μαΐου, 2023 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2023 - 11:54

Ι.Μ. Εδέσσης: Ο Μητροπολίτης ουδέποτε υπέδειξε στήριξη σε συγκεκριμένο κόμμα

Διαδώστε:
Ι.Μ. Εδέσσης: Ο Μητροπολίτης ουδέποτε υπέδειξε στήριξη σε συγκεκριμένο κόμμα

Παρά το γεγονός ότι οι Ιεράρχες έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους ότι η Εκκλησία δεν αναμειγνύεται στις προεκλογικές ζυμώσεις δεν έλειψαν τα σχόλια σε ορισμένες τοπικές κοινωνίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Πέλλας όπου ορισμένοι “καλοθελητές” έσπευσαν να εμπλέξουν τον Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ σε τέτοιου είδους συναλλαγές κατηγορώντας τον ότι προέτρεψε πολίτες να στηρίξουν συγκεκριμένο κόμμα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας η Ιερά Μητρόπολη διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις φήμες τονίζοντας ότι ο Σεβασμιώτατος ουδέποτε υπέδειξε κάτι τέτοιο. Απεναντίας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους που τον επισκέφθηκαν.

“Επειδή στην πόλη της Έδεσσας κάποιοι μετέφεραν την ανυπόστατη «πληροφορία» πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ υπέδειξε δήθεν σε πολίτες να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα, διαβεβαιώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος ουδέποτε υπέδειξε οποιανδήποτε πολιτική παράταξη ή συγκεκριμένο υποψήφιο. Απεναντίας μάλιστα, ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους που τον επισκέφθηκαν, καλή επιτυχία”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων