23/05/2023 23/05/2023 Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, φέρει εις γνώσιν των πιστών ότι είναι ανυπόστατες οι «πληροφορίες» που κάνουν λόγο για το ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ υπέδειξε δήθεν σε πολίτες να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα. Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση: Επειδή στην πόλη της Έδεσσας κάποιοι μετέφεραν την ανυπόστατη «πληροφορία» πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
23 Μαΐου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 18:21

Η Μητρόπολη Εδέσσης διαψεύδει ανυπόστατες «πληροφορίες»

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Εδέσσης διαψεύδει ανυπόστατες «πληροφορίες»

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, φέρει εις γνώσιν των πιστών ότι είναι ανυπόστατες οι «πληροφορίες» που κάνουν λόγο για το ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ υπέδειξε δήθεν σε πολίτες να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

Επειδή στην πόλη της Έδεσσας κάποιοι μετέφεραν την ανυπόστατη «πληροφορία» πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ υπέδειξε δήθεν σε πολίτες να ψηφίσουν συγκεκριμένο κόμμα, διαβεβαιώνουμε ότι ο Σεβασμιώτατος ουδέποτε υπέδειξε οποιανδήποτε πολιτική παράταξη ή συγκεκριμένο υποψήφιο. Απεναντίας μάλιστα, ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους που τον επισκέφθηκαν, καλή επιτυχία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων