01/05/2021 01/05/2021 Την υποχρέωση να εκδώσει εγκύκλιο με την οποία αποσαφηνίζει ότι το ορθόδοξο Πάσχα δεν έχει ουδεμία σχέση με το Εβραϊκό ούτε και φέτος αισθάνθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, βλέποντας τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στους; πιστούς αναφορικά με όσα ακούστηκαν περί συνεορτασμού του Πάσχα των ορθοδόξων με τους Εβραίους. Μάλιστα, προτρέπει τους...
01 Μαΐου, 2021 - 10:23

Μητροπολίτης Εδέσσης: Περί συνεορτασμού με το Εβραϊκό Πάσχα

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Εδέσσης: Περί συνεορτασμού με το Εβραϊκό Πάσχα

Την υποχρέωση να εκδώσει εγκύκλιο με την οποία αποσαφηνίζει ότι το ορθόδοξο Πάσχα δεν έχει ουδεμία σχέση με το Εβραϊκό ούτε και φέτος αισθάνθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, βλέποντας τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στους; πιστούς αναφορικά με όσα ακούστηκαν περί συνεορτασμού του Πάσχα των ορθοδόξων με τους Εβραίους. Μάλιστα, προτρέπει τους χριστιανούς να μη θροούνται, ενώ εύχεται ο Κύριος να φωτίζει όλους τους πιστούς. 

Διαβάστε αναλυτικά:

2021 ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΣΧΑ_000344 (1)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων