18/04/2023 18/04/2023 Παρουσία πλήθους πιστών και των εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα (16.4.2023 – 11.00 π.μ.) ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Στην πανηγυρική ακολουθία που άρχισε με την παραδοσιακή ένδυση του Αρχιερέως ψαλλομένου του αργού «Αναστάσεως ημέρα»...
18 Απριλίου, 2023 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2023 - 8:20

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Έδεσσας

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Έδεσσας

Παρουσία πλήθους πιστών και των εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα (16.4.2023 – 11.00 π.μ.) ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Στην πανηγυρική ακολουθία που άρχισε με την παραδοσιακή ένδυση του Αρχιερέως ψαλλομένου του αργού «Αναστάσεως ημέρα» μετείχαν οι ιεροκήρυκες, οι αρχιερατικοί επίτροποι της Ι. Μητροπόλεως και οι κληρικοί της πόλεως Εδέσσης.

Την Αναστάσιμη Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Στέφανος Δέβρελης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων