28/05/2022 28/05/2022 Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης. Το απόγευμα της Τρίτης, στις 6:30, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτανεία εντός του Κοιμητηρίου, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 3.00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα τελούνται Τρισάγια....
28 Μαΐου, 2022 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 14:50

Πανήγυρεις αποδόσεως του Πάσχα και Αναλήψεως στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Πανήγυρεις αποδόσεως του Πάσχα και Αναλήψεως στην Έδεσσα

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αναστάσεως του Κυρίου Κοιμητηρίων Εδέσσης. Το απόγευμα της Τρίτης, στις 6:30, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτανεία εντός του Κοιμητηρίου, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα τελεσθεί Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 3.00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα τελούνται Τρισάγια.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, εορτή της Αναλήψεως, πανηγυρίζει το φερώνυμο Παρεκκλήσιο των Καταρρακτών Εδέσσης. Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6:30 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός, το πρωί της Πέμπτης στις 7.00 θα τελεσθούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης στις 6:30, θα τελεσθεί Ιερά Παράκλησις υπέρ των μαθητών που δίνουν εξετάσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων