25/05/2019 25/05/2019 Αναστάσιμη Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20.00 στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Παλαιά Μητρόπολις). Θα ψάλουν οι μαθητές των τμημάτων Αριδαίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Κουφαλίων, Κρ. Βρύσης και Σκύδρας και ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής υπό την διεύθυνση των καθηγητών και του...
25 Μαΐου, 2019 - 10:40

Πασχαλινή συναυλία της σχολής Βυζ. Μουσικής στη Μητρ. Εδέσσης

Διαδώστε:
Πασχαλινή συναυλία της σχολής Βυζ. Μουσικής στη Μητρ. Εδέσσης

Αναστάσιμη Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20.00 στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Παλαιά Μητρόπολις).
Θα ψάλουν οι μαθητές των τμημάτων Αριδαίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Κουφαλίων, Κρ. Βρύσης και Σκύδρας και ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής υπό την διεύθυνση των καθηγητών και του Διευθυντού της Σχολής. Κατά το πέρας της εκδηλώσεως θα γίνει απονομή πτυχίων και διπλωμάτων στους αποφοίτους από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων