15/10/2023 15/10/2023 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2023, Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επσκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου. Συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και ο οικείος Ποιμενάρχης,...
15 Οκτωβρίου, 2023 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2023 - 17:23

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός ανακομιδής Ιερών Λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός ανακομιδής Ιερών Λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου στην Έδεσσα

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2023, Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επσκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου.

Συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Αρχιερείς που λαμπρύνουν με την παρουσία τους την Ιερά Πανήγυρη.

Στη διάρκεια του Εσπερινού πλήθος ευσεβών πιστών προσήλθαν για να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του εορταζομένου Αγίου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων στην Έδεσσα για την εορτή του Αγίου Καλλινίκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων