04/02/2021 04/02/2021 Στο πλαίσιο των Διαδικτυακών Συνάξεων της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών, την Τετάρτη 2.2.2021, ο υπεύθυνος των Συνάξεων Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Χαραλαμπίδης (Δρ.Θ. – Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης) συνέχισε την Ερμηνεία των Πράξεων των Αποστόλων από το 16ο κεφάλαιο (Στην φυλακή των Φιλίππων). Ακολούθησε συζήτηση, αφού η Σύναξη ήταν, όπως πάντα, ανοιχτή για...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 11:32

Στη φυλακή των Φιλίππων

Διαδώστε:
Στη φυλακή των Φιλίππων

Στο πλαίσιο των Διαδικτυακών Συνάξεων της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών, την Τετάρτη 2.2.2021, ο υπεύθυνος των Συνάξεων Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Χαραλαμπίδης (Δρ.Θ. – Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης) συνέχισε την Ερμηνεία των Πράξεων των Αποστόλων από το 16ο κεφάλαιο (Στην φυλακή των Φιλίππων). Ακολούθησε συζήτηση, αφού η Σύναξη ήταν, όπως πάντα, ανοιχτή για όλους.

Η Σύναξη μεταδόθηκε ζωντανά και μέσω του καναλιού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών στο youtube και μπορείτε να την παρακολουθήσετε, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων