10/03/2021 10/03/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης κα Αλμωπίας κ. Ιωήλ επισκέφτηκε χθες, προκειμένου να λάβει ευλογία και να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα της περιοχής, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης. Ο κ. Βασιλειάδης συνάντησε στη Μητρόπολη και τον Υποστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, ο οποίος διετέλεσε έως σήμερα Διοικητής της 2ης Μεραρχίας στην Έδεσσα. Τόσο...
10 Μαρτίου, 2021 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 14:10

Στον Μητροπολίτη Εδέσσης ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Εδέσσης ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης κα Αλμωπίας κ. Ιωήλ επισκέφτηκε χθες, προκειμένου να λάβει ευλογία και να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα της περιοχής, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης.

Ο κ. Βασιλειάδης συνάντησε στη Μητρόπολη και τον Υποστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, ο οποίος διετέλεσε έως σήμερα Διοικητής της 2ης Μεραρχίας στην Έδεσσα.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο Βουλευτής αποχαιρέτησαν, ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν καλή δύναμη στον κ. Κωστάκογλου σχετικά με τα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντής Πεζικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων