02/04/2024 02/04/2024 Θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη για υποθέσεις κοινής ωφελείας, όπως η ανέγερση Κοιμητηριακού Ναού στα νέα Κοιμητήρια των Γιαννιτσών και η ενίσχυση της λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στο Πάικο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Μητροπολίτη Εδέσσης Ιωήλ με τον Δήμαρχο Πέλλας. Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης...
02 Απριλίου, 2024 - 14:24

Θέματα συνεργασίας κοινής ωφελείας στο επίκεντρο της συνάντησης Μητροπολίτη Ιωήλ-Δημάρχου Πέλλας

Διαδώστε:
Θέματα συνεργασίας κοινής ωφελείας στο επίκεντρο της συνάντησης Μητροπολίτη Ιωήλ-Δημάρχου Πέλλας

Θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη για υποθέσεις κοινής ωφελείας, όπως η ανέγερση Κοιμητηριακού Ναού στα νέα Κοιμητήρια των Γιαννιτσών και η ενίσχυση της λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στο Πάικο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Μητροπολίτη Εδέσσης Ιωήλ με τον Δήμαρχο Πέλλας.

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Πέλλας προκειμένου να ευχηθεί στον νέο Δήμαρχο, κ. Ευστάθιο Φουντουκίδη, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης, Αρχιμ. Μάξιμος Χατζής, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης και ο Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας κ. Φίλιππος Μηλώσης, η Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κ. Εύη Θεοδωρίδου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θεμιστοκλής Μάγγος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη για υποθέσεις κοινής ωφελείας, όπως η ανέγερση Κοιμητηριακού Ναού στα νέα Κοιμητήρια των Γιαννιτσών και η ενίσχυση της λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στο Πάικο (όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 800 κατασκηνωτές ετησίως) όσον αφορά τον κτιριακό τομέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων