02/01/2020 02/01/2020 Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως τον Ιερολογιώτατο διάκονο Καλλίνικο Σαρακινλή....
02 Ιανουαρίου, 2020 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 9:40

Χειροθεσία Αρχιδιακόνου στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Χειροθεσία Αρχιδιακόνου στην Έδεσσα

Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Κατά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως τον Ιερολογιώτατο διάκονο Καλλίνικο Σαρακινλή.

Στις ιερές ακολουθίες παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και των φορέων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων