25/09/2021 25/09/2021 Στην ανακοίνωση ότι δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, που η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Οσίου Χαρίτωνος, προέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος, λόγω και της σοβούσης πανδημίας του κορωνοϊού (COVID 19), δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο. Εκφράζει...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 20:59

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ελασσώνος

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Ελασσώνος

Στην ανακοίνωση ότι δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, που η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Οσίου Χαρίτωνος, προέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος, λόγω και της σοβούσης πανδημίας του κορωνοϊού (COVID 19), δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο.

Εκφράζει δε τις εγκάρδιες και ολόψυχες ευχαριστίες του προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως, για τις ευχές και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων