27/08/2021 27/08/2021 Μία επίσκεψη που φανερώνει αγάπη και έφερε σταγόνες δροσιάς στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας των Γρεβενών πραγματοποίησε με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος κλιμάκιο εθελοντών της γειτονικής Μητροπόλεως, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλό της, Αρχ. π. Βησσαρίωνα Καραλάσκο. Οι εθελοντές έφτασαν μέχρι την είσοδο των φυλακών, όπου τους υποδέχτηκαν ο Αρχιφύλακας και η Κοινωνική Λειτουργός...
27 Αυγούστου, 2021 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 22:01

Εθελοντές της Μητροπόλεως σε φυλακές υψίστης ασφαλείας

Διαδώστε:
Εθελοντές της Μητροπόλεως σε φυλακές υψίστης ασφαλείας

Μία επίσκεψη που φανερώνει αγάπη και έφερε σταγόνες δροσιάς στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας των Γρεβενών πραγματοποίησε με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος κλιμάκιο εθελοντών της γειτονικής Μητροπόλεως, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλό της, Αρχ. π. Βησσαρίωνα Καραλάσκο.

Οι εθελοντές έφτασαν μέχρι την είσοδο των φυλακών, όπου τους υποδέχτηκαν ο Αρχιφύλακας και η Κοινωνική Λειτουργός του Καταστήματος, μαζί με τον υπεύθυνο ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. Εκεί, η ομάδα παρέδωσε πολλά είδη πρώτης ανάγκης, ενώ εξαιτίας των ιδιόμορφων καταστάσεων λόγω του covid, εισήλθε, με βάση τα προβλεπόμενα, μόνο ο π. Βησσαρίων. Στη συνάντηση που έλαβε χώρα εντός των Φυλακών οι υπεύθυνοι ευχαρίστησαν τους επισκέπτες, ενώ δόθηκε η υπόσχεση κι από τις δύο πλευρές για μια νέα επίσκεψη, με τέλεση Θείας Λειτουργίας αλλά και παρουσία πιστών επισκεπτών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων