22/03/2022 22/03/2022 Έτοιμη είναι η μελέτη για τις εργασίες αποκατάστασης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μεσοχωρίου στην περιοχή της Ελασσώνας ο οποίος “χτυπήθηκε” τον περασμένο Μάρτιο από τον ισχυρό Εγκέλαδο που είχε πλήξει την Θεσσαλία προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Λάρισας και Τρικάλων. Πριν λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις «ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» που εδρεύει στο Μεσοχώρι,...
22 Μαρτίου, 2022 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 10:04

Έτοιμη η μελέτη αποκατάστασης ναού που “λαβώθηκε” από τον σεισμό

Διαδώστε:
Έτοιμη η μελέτη αποκατάστασης ναού που “λαβώθηκε” από τον σεισμό

Έτοιμη είναι η μελέτη για τις εργασίες αποκατάστασης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μεσοχωρίου στην περιοχή της Ελασσώνας ο οποίος “χτυπήθηκε” τον περασμένο Μάρτιο από τον ισχυρό Εγκέλαδο που είχε πλήξει την Θεσσαλία προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Λάρισας και Τρικάλων.

Πριν λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις «ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» που εδρεύει στο Μεσοχώρι, έγινε η παράδοση της μελέτης αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Μεσοχωρίου. Την μελέτη παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα ο επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Κασίδης, ο οποίος κάλυψε το κόστος της μελέτης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χαρίτων εξέφρασε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τον κ. Κασίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα που του είχε υποβάλλει ο Σεβασμιώτατος μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του Μαρτίου του 2021.

Παρόντες στην παράδοση της μελέτης ήταν ο επικεφαλής του τεχνικού γραφείου «Πολυδομική Τεχνική» κ. Τζήμας, ο εφημέριος του Μεσοχωρίου π. Θεόδωρος Πατσιτός και ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Ζαρλαδάνης. Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Κασίδη ένα αντίγραφο της εικόνος της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, εκφράζοντας και πάλι τις πολλές του ευχαριστίες για την δωρεά της μελέτης και ευχόμενος προς τον ίδιο αλλά και τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» υγεία και πρόοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων