07/10/2019 08/10/2019 Με τον δήμαρχο Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα συναντήθηκε το Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον δήμαρχο Τυρνάβου καλή και δημιουργική θητεία. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με τη Μητρόπολη, καθώς η περιοχή του Δαμασίου – Δαμασουλίου υπάγεται εκκλησιαστικά στη Μητρόπολη Ελασσώνος. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος. Ο Σεβασμιώτατος...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 1:03

Με τον Δήμαρχο Τυρνάβου συναντήθηκε ο Μητρ. Ελασσώνος

Διαδώστε:
Με τον Δήμαρχο Τυρνάβου συναντήθηκε ο Μητρ. Ελασσώνος

Με τον δήμαρχο Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα συναντήθηκε το Σάββατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον δήμαρχο Τυρνάβου καλή και δημιουργική θητεία.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με τη Μητρόπολη, καθώς η περιοχή του Δαμασίου – Δαμασουλίου υπάγεται εκκλησιαστικά στη Μητρόπολη Ελασσώνος. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε επίσης για τη μεγάλη συλλογή παλαίτυπων και χειρογράφων χριστιανικού περιεχομένου που υπάρχουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τυρνάβου.

Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος κ. Χαρίτων κάλεσε τον δήμαρχο να επισκεφτεί την Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος, με τον δήμαρχο να ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων