02/03/2024 02/03/2024 Η Ιερά Μητρόπολή Ελασσώνος θα υποδεχθεί τον Καθηγητή κ. Ηλία Λιαμή στην 5η συνάντηση της Σχολής Γονέων σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 6:00μ.μ. Ο κ. Λιαμής είναι διδάκτωρ Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγός & καθηγητής στην Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ». Από το 2000 είναι Πρόεδρος της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και μέλος της Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της...
02 Μαρτίου, 2024 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 12:19

Ο Καθηγητής Ηλίας Λιαμής ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος

Διαδώστε:
Ο Καθηγητής Ηλίας Λιαμής ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος

Η Ιερά Μητρόπολή Ελασσώνος θα υποδεχθεί τον Καθηγητή κ. Ηλία Λιαμή στην 5η συνάντηση της Σχολής Γονέων σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 6:00μ.μ.

Ο κ. Λιαμής είναι διδάκτωρ Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγός & καθηγητής στην Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ». Από το 2000 είναι Πρόεδρος της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και μέλος της Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος και Πρόεδρος του Ερευνητικού Ιδρύματος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης. Σε έργα του έχουν βασιστεί μουσικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής και στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Προπάντων όμως είναι σύζυγος, πατέρας δύο παιδιών και δάσκαλος.

Ο κ. Λιαμής θα μοιραστεί εμπειρίες και συζητήσεις με τον μακαριστό Μητροπολίτη Σιατίστης κυρό Παύλο, αναφορικά με τις δυσκολίες των σύγχρονων οικογενειών στην ανατροφή των παιδιών τους. Αυτό είναι και το θέμα της 5ης συνάντησής: «Συζητώντας για… «δύσκολα» παιδιά μ’ έναν Επίσκοπο αγάπης».

Είναι εύκολο να ρίχνουμε την πέτρα του αναθέματος στη νέα γενιά, στα νέα ήθη, στις νέες ιδέες, αλλά αυτό δεν φωτίζει, δεν διευκολύνει στην αναζήτηση της αλήθειας, στην ανακάλυψη νέων δρόμων για να πορευτεί και ν’ ανθίζει η ζωή των παιδιών μας.

Είναι ευκαιρία, λοιπόν, στην 5η συνάντηση της Σχολής Γονέων το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στις 6:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος να συζητήσουμε ειλικρινά ό,τι μας φοβίζει, μας προβληματίζει και ενίοτε μας απελπίζει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων