16/02/2023 16/02/2023 Σε εγκάρδιο κλίμα, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή  της βασιλόπιτας των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριακών Ναών της πόλεως Ελασσώνος καὶ των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, απευθυνόμενος προς τα μέλη των Φιλοπτώχων Ταμείων επεσήμανε την φιλανθρωπική αποστολή της Εκκλησίας, το έργο το...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 21:19

Ο Μητροπολίτης Ελασσώνος σε εκδήλωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Φιλόπτωχων Ταμείων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελασσώνος σε εκδήλωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Φιλόπτωχων Ταμείων

Σε εγκάρδιο κλίμα, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή  της βασιλόπιτας των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριακών Ναών της πόλεως Ελασσώνος καὶ των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, απευθυνόμενος προς τα μέλη των Φιλοπτώχων Ταμείων επεσήμανε την φιλανθρωπική αποστολή της Εκκλησίας, το έργο το οποίο επιτελείται και ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πολυετή προσφορά  και συνεργασία των μελών στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων