16/05/2022 16/05/2022 Το οκταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ελασσώνος κυρού Βασιλείου τελέστηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, όπου βρίσκεται και ο τάφος του αοιδίμου Μητροπολίτου. Το Μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων με τον Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη Νικάνορα και τους Πατέρες της Μονής. Η συγκίνηση όλων ήταν έκδηλη, αφού...
16 Μαΐου, 2022 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 19:11

Οκταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασιλείου

Διαδώστε:
Οκταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασιλείου
Το οκταετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ελασσώνος κυρού Βασιλείου τελέστηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, όπου βρίσκεται και ο τάφος του αοιδίμου Μητροπολίτου.
Το Μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων με τον Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη Νικάνορα και τους Πατέρες της Μονής. Η συγκίνηση όλων ήταν έκδηλη, αφού ο μακαριστός Μητροπολίτης θεωρείται σύγχρονος κτίτορας της Μονής Σπαρμού.
Μητροπολίτης Ελασσώνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων