31/07/2023 31/07/2023 “Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα τις επιτυχίες των μαθητών μας στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα της χώρας μας” αναφέρει στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. “Οι σπουδαστές και φοιτητές πλέον, απέδειξαν με τις προσπάθειες και τον καλό αγώνα τους, ότι έχουν την θέληση και τα κατάλληλα εφόδια για να καταταγούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Ως...
31 Ιουλίου, 2023 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2023 - 20:55

Συγχαρητήριο μήνυμα του Μητροπολίτη Ελασσώνος στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο μήνυμα του Μητροπολίτη Ελασσώνος στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα τις επιτυχίες των μαθητών μας στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα της χώρας μας” αναφέρει στο μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.

“Οι σπουδαστές και φοιτητές πλέον, απέδειξαν με τις προσπάθειες και τον καλό αγώνα τους, ότι έχουν την θέληση και τα κατάλληλα εφόδια για να καταταγούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Ως Επίσκοπος ολοψύχως συγχαίρω όλους, και εύχομαι ο Θεός να χαρίζει υγεία, δύναμη και φωτισμό στο νέο τους ξεκίνημα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων