01/06/2022 01/06/2022 Το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν από αύριο πανελλαδικές εξετάσεις έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, λέγοντας τα εξής: Με πολύ χαρά απευθύνομαι προς όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Σχολείων της Επαρχίας μας, οι οποίοι διαγωνίζεσθε προκειμένου να διεκδικήσετε την γνώση και...
01 Ιουνίου, 2022 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 18:52

Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Ελασσώνος προς τους μαθητές των πανελλαδικών

Διαδώστε:
Χαιρετισμός του Μητροπολίτη Ελασσώνος προς τους μαθητές των πανελλαδικών

Το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν από αύριο πανελλαδικές εξετάσεις έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, λέγοντας τα εξής:

Με πολύ χαρά απευθύνομαι προς όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Σχολείων της Επαρχίας μας, οι οποίοι διαγωνίζεσθε προκειμένου να διεκδικήσετε την γνώση και την πρόοδο.

Σ’ αυτές τις απαιτητικές ώρες των εξετάσεων σας να μνημονεύετε την αγάπη του Θεού, η οποία «έξω βάλλει τον φόβον». Να ζητείτε το έλεός Του. Και να θυμάστε ότι σας συνοδεύουν οι ευχές μου και οι ευχές των γονιών σας, που μοιράζονται την αγωνία σας.

Από καρδιάς και με πατρική αγάπη εύχομαι: Καλή Επιτυχία. Καλή Δύναμη. Ο Θεός να σας ενισχύει, να σας ευλογεί και να δικαιώσει τους κόπους σας. Και σύντομα να χαρούμε με τις επιτυχίες σας.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων