07/05/2020 07/05/2020 Με τις καθιερωμένες θρησκευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου, η Ελασσόνα θα τιμήσει και εφέτος τη μνήμη του Αγίου Αρσενίου, Επισκόπου Ελασσόνας, του οποίου ο φερώνυμος Ναός, βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης, στην είσοδο από Λάρισα, πανηγυρίζει την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαΐου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα: Σήμερα, Πέμπτη 7...
07 Μαΐου, 2020 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 15:41

Χωρίς πιστούς θα τιμηθεί ο Άγιος Αρσένιος στην Ελασσόνα

Διαδώστε:
Χωρίς πιστούς θα τιμηθεί ο Άγιος Αρσένιος στην Ελασσόνα

Με τις καθιερωμένες θρησκευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου, η Ελασσόνα θα τιμήσει και εφέτος τη μνήμη του Αγίου Αρσενίου, Επισκόπου Ελασσόνας, του οποίου ο φερώνυμος Ναός, βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης, στην είσοδο από Λάρισα, πανηγυρίζει την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου (παραμονή της εορτής), στις 7 το απόγευμα, θα ψαλλεί ο πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός.

Την Παρασκευή 8 Μαΐου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αρσενίου, στις 7:00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Το «Ράδιο Ἐλασσόνα 88.4» σε συνεργασία με την Ἱερὰ Μητρόπολη Ελασσώνος, θὰ μεταδώσει μέσω Web TV το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαΐου τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και την Παρασκεύή 8 Μαΐου, στις 8 το πρωί, την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Δείτε ΕΔΩ τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων