06/04/2023 06/04/2023 Έντυπα τα οποία περιέχουν ύβρεις εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου φέρνει στο φως η Ιερά Μητρόπολη Ελάσσώνος. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 5 Απριλίου 2023, αναφέρει ότι άγνωστοι εισέβαλλαν στους ιερούς ναούς και τοποθέτησαν στα παγκάρια έντυπα αγνώστου συγγραφέως τα οποία εξαπολύουν ύβρεις εναντίον του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας. «Ιερώνυμος...
06 Απριλίου, 2023 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 20:38

Ύβριστικά έντυπα κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου έριξαν σε ναούς της Μητρόπολης Ελασσώνος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ύβριστικά έντυπα κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου έριξαν σε ναούς της Μητρόπολης Ελασσώνος (ΦΩΤΟ)

Έντυπα τα οποία περιέχουν ύβρεις εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου φέρνει στο φως η Ιερά Μητρόπολη Ελάσσώνος.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 5 Απριλίου 2023, αναφέρει ότι άγνωστοι εισέβαλλαν στους ιερούς ναούς και τοποθέτησαν στα παγκάρια έντυπα αγνώστου συγγραφέως τα οποία εξαπολύουν ύβρεις εναντίον του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας. «Ιερώνυμος ο Νέος Ηρώδης 400 χιλιάδες εκτρώσεις για τα εμβόλια», έχουν τίτλο.

Σύμφωνα πάντα με την Μητρόπολη Ελασσώνος, η προέλευση των εντύπων είναι αμφίβολη και  κρύβονται πίσω από αυτά εμπαθείς, υβριστές και βλάσφημοι που εμπλέκονται σε  παραθρησκευτική οργάνωση. Στόχος τους είναι να διαρρήξουν την ενότητα της Εκκλησίας ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, επισημαίνει η Μητρόπολη.

Ακολουθεί αυτούσιο το Δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσώνος

­­ Με πολύ πόνο καρδιάς και έκπληξη παραμονές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, αντικρίσαμε τοποθετημένα στα παγκάρια των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς μας τεύχη, αγνώστου συγγραφέως και αμφιβόλου προελεύσεως «Αγιορείτικης κελλιώτικης φωνής» με τίτλο «Ιερώνυμος ο Νέος Ηρώδης 400 χιλιάδες εκτρώσεις για τα εμβόλια»! Ένα τεύχος-υβρεολόγιο στην Αγία μας Εκκλησία, τον Προκαθήμενό μας, τους Ιεράρχες και ιερείς, γενικώς κατά πάντων..

Εφιστούμε την προσοχή του φιλόχριστου λαού μας, ο οποίος ετοιμάζεται να εορτάσει τα Σωτήρια Πάθη και την Ανάσταση του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, προκειμένου να διαφυλαχθούν από τη «δηλητηριώδη» γραφίδα ανθρώπων αγνώστου, αμφιβόλου και αποκλίνουσας από την Εκκλησία διδασκαλίας και ήθους. Άνθρώπων κρυμμένων πίσω από την ανωνυμία μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης. εμπαθείς, υβριστές και βλάσφημους! Λύκων βαρέων και προβατόσχημων, όπως γράφει το Ιερό Ευαγγέλιο, οι οποίοι προσπαθούν απέλπιδα και δαιμονικά να διαρρήξουν την ενότητα και την ειρήνη του Εκκλησιαστικού Σώματός μας, παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Θλιβόμαστε για την κατάντια αυτών των αυτόκλητων «σωτήρων» της Εκκλησίας. Παρακαλούμε τον Θεό για την μετάνοιά τους. Εφιστούμε την προσοχή των πιστών της Επαρχίας μας απέναντι στον «εισαγόμενο» πειρασμό.

Καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων