02/12/2018 02/12/2018 Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του χωριού π. Μιχαήλ και των Διακόνων της Μητροπόλεως π. Παλλαδίου...
02 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:28

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Αγ.Γεώργιο Παγγαίου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Αγ.Γεώργιο Παγγαίου

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε την Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του χωριού π. Μιχαήλ και των Διακόνων της Μητροπόλεως π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εκήρυξε το Θείο Λόγο προς το εκκλησίασμα, αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, της θεραπείας του τυφλού της Ιεριχούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων