05/11/2018 05/11/2018 Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης εξ αφορμής της επετείου απελευθερώσεως της Λέσβου, προσκεκλημμένος του Συλλόγου των Μυτιληναίων Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία επί τη επετείω της απελευθερώσεως της Λέσβου από τον Τουρκικό ζυγό. Στο...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 9:45

Επέτειος απελευθερώσεως Λέσβου από τους Μυτιληναίους Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Επέτειος απελευθερώσεως Λέσβου από τους Μυτιληναίους Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης εξ αφορμής της επετείου απελευθερώσεως της Λέσβου, προσκεκλημμένος του Συλλόγου των Μυτιληναίων Θεσσαλονίκης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία επί τη επετείω της απελευθερώσεως της Λέσβου από τον Τουρκικό ζυγό. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος μίλησε σχετικά προσφωνώντας τους συμπατριώτες του.

Στην ακολουθία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μυτιληναίων Θεσσαλονίκης, πρόεδροι συλλόγων Μυτιληναίων άλλων περιοχών, εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών του τόπου και πλήθος Λεσβίων της συμπρωτεύουσας αλλά και γειτονικών νομών της Μακεδονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων