27/02/2023 27/02/2023 Σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός (της Συγχωρήσεως) για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου. Ο Εσπερινός τελέσθηκε με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 23:36

Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός (της Συγχωρήσεως) για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μπένου και την παρουσία πλήθους πιστών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στην σημασία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, προσφέροντας πνευματικά μηνύματα στους πιστούς που είχαν κατακλύσει το ναό.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων