22/09/2021 22/09/2021 Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2021-2022, στο Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως. Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου. Στην συνέχεια κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε και...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 21:22

Αγιογραφική προσέγγιση της πανδημίας

Διαδώστε:
Αγιογραφική προσέγγιση της πανδημίας

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2021-2022, στο Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως.

Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου.

Στην συνέχεια κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή εκκλησιαστική χρονιά, ανέπτυξε το θέμα: «Αγιογραφική προσέγγιση της πανδημίας».

Τέλος και αφού εδόθη ο λόγος προς τους Ιερείς  έγινε συζήτηση επί του θέματος καθώς και ενημέρωση από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο επί διοικητικών θεμάτων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων