15/04/2020 15/04/2020 “Το κοινωνικό Παντοπωλείο” και το “Τραπέζι Αγάπης” της Ιερής Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως την Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, μοιράζει εν όψει των ημερών του Πάσχα δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (κρέας, λάδι, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά κ.α.) στις 200 και πλέον οικογένειες που ενισχύει μηνιαίως. Το ίδιο και όλες οι ενορίες της Μητροπόλεως θα πράξουν αναλόγως,...
15 Απριλίου, 2020 - 13:47

Δέματα τροφίμων διανέμονται από την Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Δέματα τροφίμων διανέμονται από την Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

“Το κοινωνικό Παντοπωλείο” και το “Τραπέζι Αγάπης” της Ιερής Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως την Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, μοιράζει εν όψει των ημερών του Πάσχα δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (κρέας, λάδι, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά κ.α.) στις 200 και πλέον οικογένειες που ενισχύει μηνιαίως. Το ίδιο και όλες οι ενορίες της Μητροπόλεως θα πράξουν αναλόγως, με διακριτικότητα προς τους ενορίτες εκείνους που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσεως με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. 

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όλους τους καταστηματάρχες και γενικώς τους πιστούς της περιφέρειας, οι οποίοι εμπράκτως στηρίζουν και συμμετέχουν στο Φιλανθρωπικό έργο της. Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνει στον υπεύθυνο κληρικό της Μητροπόλεως π. Ιωάννη Παπανικολάου, στον ιερό Κλήρο της Μητροπόλεως και προς τους εθελοντές, που εργάσθηκαν για την προετοιμασία της διανομής των απαραίτητων αυτών ειδών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων