01/02/2020 01/02/2020 Το Σωματείο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγία Εμμέλεια» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως θα πραγματοποιήσει διαδραστική ομιλία με θέμα: «Αφήστε με να ζήσω», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» και στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως. “Η...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 11:53

Εκδήλωση με θέμα «Αφήστε με να Ζήσω» στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Εκδήλωση με θέμα «Αφήστε με να Ζήσω» στην Ελευθερούπολη

Το Σωματείο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγία Εμμέλεια» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως θα πραγματοποιήσει διαδραστική ομιλία με θέμα: «Αφήστε με να ζήσω», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» και στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως.

“Η εν λόγω εκδήλωση η οποία σκοπό έχει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το σοβαρό αυτό θέμα περί της ζωής του αγέννητου παιδιού, με την ευχή υπεύθυνοι και μη, προπάντων όσοι έχουν φόβο Θεού, να πράξουν το παν, ώστε να σταματήσει το έγκλημα αυτό’, .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων