22/07/2021 22/07/2021 Εορτάσθηκε την Πέμπτη η ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, στο περικαλλές παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας, της ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Δωματίων. Την Τετάρτη 21 Ιουλίου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής παρουσία Ιερέων της περιοχής και πολλών πιστών που προσήλθαν να ζητήσουν τις πρεσβείες της Αγίας Μαγδαληνής....
22 Ιουλίου, 2021 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 19:30

Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος: Η Αγία Μαρία Μαγδαληνή

Διαδώστε:
Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος: Η Αγία Μαρία Μαγδαληνή

Εορτάσθηκε την Πέμπτη η ιερά μνήμη της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, στο περικαλλές παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας, της ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Δωματίων.

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής παρουσία Ιερέων της περιοχής και πολλών πιστών που προσήλθαν να ζητήσουν τις πρεσβείες της Αγίας Μαγδαληνής.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας Αρχιμανδρίτου π. Αλεξίου Μιχαηλίδη και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου.

Τον Θείον Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο βίο της Αγίας Μαγδαληνής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων