06/05/2021 06/05/2021 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου 2021, η ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου σε όλους τους Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου...
06 Μαΐου, 2021 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 11:51

Εορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στο Ελαιοχώρι Παγγαίου

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος στο Ελαιοχώρι Παγγαίου

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου 2021, η ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου σε όλους τους Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αθανασίου Παπαδάκη και του Διακόνου π. Αθανασίου.

Τον Θείον Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στον Τροπαιοφόρο Άγιο Γεώργιο.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Γεωργίου και των Ιερών Λειψάνων πέριξ του Ιερού Ναού με τη συμμέτοχή πιστών κατοίκων του χωρίου τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Παρακολουθήστε:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων