28/12/2023 29/12/2023 Στο χώρο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2023 για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση προς χάριν των παιδιών των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως στις εορτές του Δωδεκαημέρου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε τα παιδιά των ιερέων μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αγάπης. Τα...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 1:29

Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως

Στο χώρο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2023 για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση προς χάριν των παιδιών των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως στις εορτές του Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δέχθηκε τα παιδιά των ιερέων μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αγάπης. Τα μικρά αγγελούδια έψαλαν τα κάλαντα στον Πνευματικό τους Πατέρα και του ευχήθηκαν για τον καινούργιο χρόνο. Ο Κωνσταντίνος, υιός του π. Ιωάννου Λιγνού, εκπροσωπώντας όλα τα παιδιά, προσφώνησε τον Σεβασμιώτατο με απλά και συγκινητικά λόγια, ευχαριστώντας τον για την έμπρακτη αγάπη του στις οικογένειές τους.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μίλησε με πατρικά λόγια στα παιδιά, τονίζοντας ότι οτιδήποτε συμβαίνει στην ιερατική τους οικογένεια, ευχάριστο ή δυσάρεστο, έχει τον αντίκτυπό του στην καρδιά του Επισκόπου.

Τέλος τούς προσέφερε γλυκά και τούς μοίρασε τα Πρωτοχρονιάτικα δώρα τους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Μητροπόλεως 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων