17/01/2024 17/01/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης. Η συνάντηση, είχε κατά κύριο λόγο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, σε αυτήν συμμετείχε και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο Σεβασμιώτατος διαβίβασε τις ευχές του για καλή και ευδόκιμη θητεία στον Περιφερειάρχη και την νέα...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 15:18

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χ. Τοψίδη

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χ. Τοψίδη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η συνάντηση, είχε κατά κύριο λόγο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, σε αυτήν συμμετείχε και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο Σεβασμιώτατος διαβίβασε τις ευχές του για καλή και ευδόκιμη θητεία στον Περιφερειάρχη και την νέα διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων