23/04/2023 24/04/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023. Κατά την συνάντηση στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ελευθερούπολης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα. Ο Υπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως για το έργο της τοπικής Εκκλησίας...
23 Απριλίου, 2023 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 1:19

Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.

Κατά την συνάντηση στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ελευθερούπολης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα. Ο Υπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως για το έργο της τοπικής Εκκλησίας και δεσμεύθηκε πως θα είναι αρωγός όπου του ζητηθεί, όπως πράττει όλα τα χρόνια από τη θέση του βουλευτή Ν. Καβάλας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια ευχόμενος στον Υπουργό κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων