24/05/2020 24/05/2020 Το πρωί της 24ης Μαΐου 2020, Κυριακή του Τυφλού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Παπαδάκη και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο και π. Αθανάσιο. Μετά την ανάγνωση...
24 Μαΐου, 2020 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2020 - 18:56

Ευλογημένη Κυριακή στον Άγιο Γεώργιο Ελαιοχωρίου

Διαδώστε:
Ευλογημένη Κυριακή στον Άγιο Γεώργιο Ελαιοχωρίου

Το πρωί της 24ης Μαΐου 2020, Κυριακή του Τυφλού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιοχωρίου, πλαισιωμένος από τον εφημέριο της ενορίας και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Παπαδάκη και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο και π. Αθανάσιο.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα επί του Ευαγγελίου.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου κατά τη Θεία Λειτουργία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων