27/06/2022 27/06/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως εκφράζει τις ευχαριστίες της στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ομάδων «Ορφέα Παγγαίου» και «Άρη Θεσσαλονίκης» οι οποίοι διέθεσαν 3.000 ευρώ, έσοδα που συγκέντρωσαν από τα εισιτήρια ενός φιλικού αγώνα, στο τραπέζι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο αγώνας διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου στο στάδιο της Ελευθερουπόλεως. Το χρηματικό δόθηκε στις 25 Ιουνίου...
27 Ιουνίου, 2022 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 13:29

Ευχαριστήριο μήνυμα Ι. Μ. Ελευθερουπόλεως προς Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές για τη δωρεά 3.000 ευρώ

Διαδώστε:
Ευχαριστήριο μήνυμα Ι. Μ. Ελευθερουπόλεως προς Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές για τη δωρεά 3.000 ευρώ

Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως εκφράζει τις ευχαριστίες της στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ομάδων «Ορφέα Παγγαίου» και «Άρη Θεσσαλονίκης» οι οποίοι διέθεσαν 3.000 ευρώ, έσοδα που συγκέντρωσαν από τα εισιτήρια ενός φιλικού αγώνα, στο τραπέζι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο αγώνας διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου στο στάδιο της Ελευθερουπόλεως. Το χρηματικό δόθηκε στις 25 Ιουνίου 2022 από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μποσμπώτη και τον πρόεδρο κ. Σταύρο Παμπούκα, στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο στο Επισκοπείο Νέας Περάμου, ό οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την φιλανθρωπική τους δράση και στήριξη τους δώρισε μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Δήμο Παγγαίου που διοργάνωσε τον αγώνα, στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου κ. Χρήστον Μποσμπώτην, τον Πρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ορφέα Παγγαίου κ. Σταύρο Παμπούκαν καθώς και όλους τους καλούς συμπολίτες, οι οποίοι προκειμένου να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό της έργο στήριξαν την διοργάνωση και πολλοί από αυτούς υπό συνθήκες δυσμενείς, εξαιτίας συνεχούς βροχόπτωσης, παρακολούθησαν τον αγώνα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων