31/12/2019 31/12/2019 Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες γέμισαν από το πρωί της Τρίτης 31ης Δεκεμβρίου 2019 το Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Η φιλαρμονική του Δήμου, άρτια καταρτισμένη, φαντάροι της Στρατιωτικής Μονάδας MLRS Ελευθερούπολης συνοδευόμενοι υπό του Διοικητού της Μονάδος Αντισυνταγματάρχη κ. Ηλία Πέττα, και δεκάδες νέα παιδιά απέδωσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με πολλή τέχνη, χαρίζοντας τόσο στο Σεβασμιώτατο...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 18:48

Φαντάροι της Στρατιωτικής Μονάδας MLRS Ελευθερούπολης στον Σεβασμιώτατο

Διαδώστε:
Φαντάροι της Στρατιωτικής Μονάδας MLRS Ελευθερούπολης στον Σεβασμιώτατο

Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες γέμισαν από το πρωί της Τρίτης 31ης Δεκεμβρίου 2019 το Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Η φιλαρμονική του Δήμου, άρτια καταρτισμένη, φαντάροι της Στρατιωτικής Μονάδας MLRS Ελευθερούπολης συνοδευόμενοι υπό του Διοικητού της Μονάδος Αντισυνταγματάρχη κ. Ηλία Πέττα, και δεκάδες νέα παιδιά απέδωσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με πολλή τέχνη, χαρίζοντας τόσο στο Σεβασμιώτατο Ελευθερουπόλεως, αλλά και σε όσους είχαν την ευλογία να βρίσκονται παρόντες, εύηχα άσματα, προοιωνίζοντας την έλευση του νέου έτους.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος με τη σειρά του ευχήθηκε σε όλους έτη πολλά και ευλογημένα και Καλή Πρωτοχρονιά και προσέφερε κέρασμα σε όλους καθώς και αναμνηστικά δώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων