31/05/2020 31/05/2020 Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αγίου Χριστοφόρου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ημέρα που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. π. Χρυσόστομο, τον Εφημέριο του Ναού Αρχιμ....
31 Μαΐου, 2020 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 16:11

Για την αξία της πίστεως μίλησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Για την αξία της πίστεως μίλησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αγίου Χριστοφόρου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ημέρα που η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. π. Χρυσόστομο, τον Εφημέριο του Ναού Αρχιμ. Αμβρόσιο Καρατσιουμπάνη και τους Διακόνους της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο και π. Αθανάσιο.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο στο εκκλησίασμα με θέμα την αξία της πίστεως ενώ πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Εμμανουήλ Καζαντζόγλου ο οποίος εκοιμήθη μόλις 26 ετών.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων