ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
04/03/2023 04/03/2023 Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς και τον Διάκονο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, ενώ έψαλλε μελωδικώς τον κανόνα της Θεοτόκου μαζί με...
04 Μαρτίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 18:28

Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς και τον Διάκονο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, ενώ έψαλλε μελωδικώς τον κανόνα της Θεοτόκου μαζί με τον Σεβασμιώτατο. ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού κ. Χρυσοβαλάντης Ιωαννίδης.

Πριν το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Υπεραγία Θεοτόκο ως μοναδική καταφυγή του ανθρώπου, ιδίως τις δραματικές αυτές αυτές ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας εξ αφορμής του τραγικού σιδηροδρομικού ατυχήματος, που σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και βύθισε σε απύθμενο πένθος τις οικογένειες τους, αλλά και όλη μας την πατρίδα.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα