11/04/2019 11/04/2019 Την Τετάρτη τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος σε όλους τους Ιερούς Ναούς και Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία, ψάλλων από του παραθρονίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως μετά των Ιερέων και Διακόνων του Ναού. Πριν το τέλος της ακολουθίας ωμίλησε ενημερωτικώς περί του...
11 Απριλίου, 2019 - 18:05

Η ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Η ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στην Ελευθερούπολη

Την Τετάρτη τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος σε όλους τους Ιερούς Ναούς και Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία, ψάλλων από του παραθρονίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως μετά των Ιερέων και Διακόνων του Ναού. Πριν το τέλος της ακολουθίας ωμίλησε ενημερωτικώς περί του Μεγάλου Κανόνος προς τους ευλαβείς πιστούς της πόλεως που προσήλθαν στην Ακολουθία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων