25/11/2021 25/11/2021 Την Πέμπτη, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό της Μέλισσας, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Παύλου Κυπραίου και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη και  τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 17:34

Η Εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Μέλισσα Παγγαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Μέλισσα Παγγαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πέμπτη, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό της Μέλισσας, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Παύλου Κυπραίου και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη και  τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού που προσήλθαν να ζητήσουν τις πρεσβείες της εορταζομένης Αγίας.

Τον Θείο Λόγο εκήρυξε μετά το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφερόμενος στην Αγία Αικατερίνη.

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου κατά την Θεία Λειτουργία:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων