02/05/2023 02/05/2023 Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου τιμήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2023 στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου της ενορίας του Πλατανοτόπου Παγγαίου. Το πρωί της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο...
02 Μαΐου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023 - 17:50

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στον Πλατανότοπο Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στον Πλατανότοπο Παγγαίου

Η Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου τιμήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2023 στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου της ενορίας του Πλατανοτόπου Παγγαίου.

Το πρωί της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο προς το πυκνό εκκλησίασμα και δια μακρών αναφέρθηκε στους αγωνιστές της πίστεως.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας δόθηκε δεξίωση προς όλους στο Πνευματικό κέντρο της Ενορίας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η Εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στον Πλατανότοπο 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων