04/05/2019 04/05/2019 Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου 2019, εορτάστηκε στη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως η πρώτη μεγάλη Θεομητορική Εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αντιφιλίππων πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως. Το Θείο Λόγον εκήρυξε...
04 Μαΐου, 2019 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 21:24

Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στους Αντιφιλίππους Παγγαίου

Διαδώστε:
Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στους Αντιφιλίππους Παγγαίου

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου 2019, εορτάστηκε στη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως η πρώτη μεγάλη Θεομητορική Εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αντιφιλίππων πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως.

Το Θείο Λόγον εκήρυξε προς το πυκνό εκκλησίασμα πριν από το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Αναγνωστόπουλος αναφερθείς στο ιστορικό της εορτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων