22/05/2023 22/05/2023 Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε, την Κυριακή του Τυφλού, η μνήμη των Αγίων ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στον προσφάτως ανακαινισμένο ενοριακό Ιερό Ναό στα Δωμάτια Παγγαίου. Το εσπέρας της παραμονής, Σαββάτο 20 Μαΐου, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός με τη συμμετοχή του ιερού Kλήρου της περιφέρειας.  Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέσθηκε...
22 Μαΐου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 16:52

Η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Δωμάτια Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Δωμάτια Παγγαίου

Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε, την Κυριακή του Τυφλού, η μνήμη των Αγίων ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στον προσφάτως ανακαινισμένο ενοριακό Ιερό Ναό στα Δωμάτια Παγγαίου.

Το εσπέρας της παραμονής, Σαββάτο 20 Μαΐου, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός με τη συμμετοχή του ιερού Kλήρου της περιφέρειας.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου υπό του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπένου, του Ιερέως της ενορίας Αρχιμ. Αλεξίου Μιχαηλίδη και του Διακόνου της Μητροπόλεως.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε προς το πυκνό εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος με θέμα εορτή ευχαριστιών.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων